„Аякс“ е фирма за недвижими имоти, основана през 2020 година. По време на световната пандемия, компанията успява да се наложи на пазара. Въпреки затварянето на бизнеси, инфлацията и различните икономически и политически трусове, дружеството осигурява работни места на десетки служители. Компанията е изцяло българска, с фокус върху българския пазар. Ние притежаваме инвестиционна готовност за разширяване на дейността си. Нашият стремеж е постоянно да се разрастваме и да увеличаваме броя на служителите си. От създаването си до днес, компанията не спира да се развива като вече има над 6000 доволни клиенти. Искаме да ни разпознават на пазара с легитимни обяви, поради тази причина предлагаме само актуални и проверени оферти.

Основател на „Аякс“ е г-н Ивайло Тотев, който е натрупал над 7 години опит, учейки се от най-добрите в сферата. Той е млад и амбициозен, с многостранни интереси. В сферата на недвижимите имоти г-н Тотев е изцяло отдаден на бизнеса и екипа си. През свободното си време запазва духа и тялото си, както с физически тренировки, така и с постоянно усъвършенстване чрез допълнителни бизнес обучения. Всяко негово познание се предава на екипа като иновативна подготовка по чисто нова методика, за първи път  прилагана на българския пазар.

Нашият екип е съставен от млади, опитни и талантливи личности, които не спират да се учат и развиват. В екипа си имаме хора с различни интереси и познания, като част от тях владеят множество чуждестранни езици: английски, иврит, испански, руски, италиански и т.н. Брокерите ни са отдадени на работата, през годините са развили специфичен подход, дори и към най-нетърпеливите клиенти. Брокерите ни са изключително мобилни и биха могли да достигнат и до най-недостъпните места. През годините екипът ни се разраства многократно, а желанието ни е да не спираме да растем и да се разширяваме.