0882763390 гр. София, ул. Борово 52

Кариера при нас!

Ние смятаме, че понятието ,,собствен бизнес” не е нещо до което само малцина могат да се докоснат. Вярваме, че един от най-перспективните пътища към него са недвижимите имоти и инвестицията в тях, за което обаче най-напред е необходимо да бъдеш успешен брокер.
Ангажимента, който поемаме към теб е да те превърнем именно в такъв и да разгърнем твоя потенциал до нива, каквито самия ти не си си представял.

АЯКС е бързо развиваща се компания за недвижими имоти. Като такава, основната ни цел е да изградим максимално голям брой млади и успешни ЛИЧНОСТИ, с безкомпромисно качество на работа и РЕКОРДНИ резултати. По повод поредното разрастване на нашия екип, имаш възможността да бъдеш късметлията, който да стане част от него.

Какво очакваме? Нищо непосилно!
Позитивизъм, желание за добиване на нови умения, постоянство и високи амбиции.

За всичко останало можеш да разчиташ на нас.
Пътят към финансовата независимост и личностно развитие ще бъдат едно незабравимо изживяване, което заедно ще превърнем от мечта в постижение.

Предлагаме ти:
*интерактивно персонално обучение, както и ежеседмични групови такива, проведени от доказал се във времето мениджърски и обучаващ състав
*градивна атмосфера в офис ,изпълнен с професионалисти, които винаги ще те подкрепят и насочват
*огромно портфолио от имоти и клиенти на агенцията, чрез които ще можеш да реализираш плашещо високи резултати

КАКТО И:
-трудов или граждански договор, в зависимост от ангажираността ти
-твърдо и/или процентно възнаграждение
-бонусна система, която превръща резултатите ти от високи в РЕКОРДНИ
-възможност за гъвкаво работно време
-служебен телефон, компютър, напитки и други

Не подминавай късмета си и се възползвай от възможността да се превърнеш в част от лидерите на пазара за недвижими имоти в София! 
Изпрати своята кандидатура СЕГА!